تجمعات اجتماعی غالباً قدرت را به رهبران اعطا میکنند.لذاآنان عملکرد جمعی را تسهیل میکنند.
در حال حاضر،نمایی کلی از چگونگی تأثیر قدرت براثربخشی مکانیسم های نفوذکه رهبران از آن رسیدن به این هدف، استفاده میکنند،وجودندارد
برای کمک به توسعه چنین مطالعه ای ،من تحقیقات اخیر در مورد اثرات مثبت و منفی قدرت درمکانیسم های تأثیر رامرور میکنم:
-تنبیه رهبران درتخلفات بهنجارپیروان وعملیات مبتنی بررویه منصفانه کارکنان
من همچنین نقش تفاوت های فردی و عوامل زمینه ای دراین فرآیندهارابرجسته میکنم ومطلب را با بحث در مورد پیامد ها وتحقیقات آینده به پایان میبرم.
رهبری به تعامل بین افراد اشاره دارد(رهبر) و سایر اعضای یک مجموعه اجتماعی(پیروان) که از طریق آنها ؛رهبر عملکرد جمعی را بهبود میبخشد
.مخصوصا درایجاد انگیزه درپیروان برای مشارکت در جمع، تسهیل گری جمعی؛تصمیم گیری و هماهنگی تلاش های پیروان ,نقش آفرین است.
محققان اغلب روی الهام بخشی و توانمندسازی رهبران در تمرکز برمسایل پیروان خود اشاره میکنند؛اقداماتی که عملکرد جمعی را ارتقا میبخشد.
با این حال،رهبران غالباًبرمنابعی که توسط پیروان ایجاد شده کنترل دارند[5]. به عنوان مثال، در زمینه های کاری، رهبران ممکن است حقوق و دستمزد و فرصت های ارتقای پیروان راکنترل کنند.
قدرت امر مهمی است،هر چند بعضی وقت ها به عنوان عنصری ناچیز درفعالیت های ارتقای عملکرد جمعی رهبران شناخته میشود.
تجزیه و تحلیل متا نشان میدهد که شفاف سازی انتظارات همراه با پاداش یکی ازراههای گوناگون موثر درانگیزش کارکنان برای مشارکت در عملکرد جمعی است.
به عنوان الهام بخشی, توانمندسازی ویا تضعیف پیروان کاربرد دارد.
حتی مجازات پیروان که موجب عدم دستیابی به عملکرد هدف میشود, اگرمجازات متناسب باشد,
سبب افزایش عملکرد بعدی خواهد. بنابراین، قدرت میتواندبرای ایجاد انگیزش در پیروان برای افزایش مشارکت جمعی کارایی داشته باشد.
هیچ بررسی جامعی درباره چگونگی تاثیر قدرت درکارایی مکانیسم هایی که پیروان را تحت تأثیر قرار میدهد و رهبران برای تسهیل عملکرد جمعی از ان استفاده میکنند, وجودندارد.
.بررسیهای موجود درباره قدرت و رهبری، بخشی از سیمای رهبر را نشان میدهد: قدرت باعث میشود رهبران به شیوه های مورد علاقه خود عمل کنند.وقتی که اهداف مورد"علاقه شخصی" آنها کاملا معین است.
یا هنگامی که موقعیت قدرت تهدید میشود. به احتمال زیاد "تمایل شخصی" رهبران تاثیر کمی در ارتقای عملکرد جمعی دارد.
برای بسط سیمای رهبری من عناوین زیر درباره قدرت ورهبری را در این تحقیق برسی میکنم: چگونه قدرت رهبری در مجازات تخلفات بهنجار پیروان ودر دخالت دادن آنان درعملکرد جمعی اثربخش است.
نقش تعدیل کننده تمایلات شخصیتی در اثرات قدرت(که در بالاگفته شد)؛ و نقش عوامل زمینه ای، از جمله نفوذ پیروان و رشد دیگران در اثرات قدرت چیست.